Menukaart Diner

Soepen  
Franse uiensoep met kaascrouton   6
Soep van het moment 6
   
Voorgerechten  
Broodjes met dips (vega) 5,50
Gebakken mosselen met brood om te dippen 8,50
Uramaki sushi met verschillende topping 9,50 
Carpaccio van rund met truffelmayonaise en Parmezaan 10,50 
Gevulde champignons (Vega) 8,50 
Vitello tonato van kalfslende 9,50 
   
Plates
(Geserveerd met friet en salade)
 
Saté van kip/varkenshaas met friet 17,- 
Spare ribs met knoflooksaus en friet 18,- 
Dagschotel wisselend vis/vlees 16,50 

Shared Lounging
Gezellig samen eten en delen, vanaf 2 personen kunt u bij ons gezellig samen delen van diverse gerechtjes. De kok stelt voor u een selectie samen van voor-, hoofd- en nagerechten.
Shared Dining
Voorgerecht p.p. 9.5
Hoofdgerecht p.p. 19.5
Dessert p.p. 7.5
 
3- gangen shared dining 32.5 p.p. (mogelijk vanaf 2 personen)
 
Uiteraard kunnen wij rekening houden met dieetwensen.

 

Hoofdgerechten  
VARKENSHAAS MEDAILLONS MET SAUS VAN GEDROOGDE TOMAAT EN SPEKJES 18
Kogelbiefstuk met saus van roqueforte  18,50
Sliptongetjes met remoulade  19,50
Marrokaanse couscous met chorizo (vega mogelijk) 17,50
Duo van lam curry  en rack   20,50
Parelhoen gevuld met brie en basilicum  18,50
Gegrilde kalfs rib eye met pepersaus  19,50
   
Maaltijdsalades
(Geserveerd met friet of brood met gezouten boter)
 
Warme geitenkaas omwikkeld met spek en noten 15
Langzaam gegaarde kippendij met couscoussalade 14,50
Gewokte biefstukreepjes, champignons, komkommer en cashewnoten 18
Caprese met chips van parmaham 14
Rundercarpaccio met truffelcrème, parmezaan en acetostroop 17
Salade van gerookte zalm, tonijnsalade en Hollandse garnalen 17,50
   
Nagerechten  
Kaasplankje 9
Crêpe Suzette   7,50
Sorbet met vers fruit   7
Wentelteefje van suikerbrood en vanille ijs   7
“sticky” chocolade-toffee taartje  8,50