Menukaart Diner

Soepen  
Soep van pompoen en bataat met roquefort-room  € 6,75
Soep van de dag € 5,75
   
Voorgerechten  
Verschillende broodjes met dips € 4,95
Combinatie van gerookte zalm en gravad lachs € 8,75
Vitello tonato van kalfsentrecôte en tonijn sashimi € 9,75
Wildpaté van fazant en haas met pistache € 8,25
Salade ‘‘caesar’’ met krokante eidooier en knoflookcroutons € 7,25
Carpaccio van rund met truffelcrème en parmezaan € 10,50
pROEVERIJ VAN VERSCHILLENDE VOORGERECHTJES VOOR 2 PERSONEN € 17,25
   
Plates
Geserveerd met friet en salade
 
Saté van varkenshaas of kip € 14,75
Spare ribs € 16,25
Dagschotel wisselend vlees / vis € 14,75

 

Hoofdgerechten  
Rollade van zeewolf met knoflook, amandelen en limoen-beurre blanc € 17,50
Gebakken roodbaars met gegrilde venkel, paprika en pistousaus € 18,50
Varkenshaasmedaillons met saus van grove mosterd € 17,25
Hazenpeper met knolselderijpuree en spruitjes € 18,75
Kogelbiefstuk met stroganoffsaus  € 18,25
Parelhoen met tomaat en basilicum  € 18,25
Paddenstoelenrisotto met truffel, rucola en parmezaan
(de risotto wordt vers voor u gemaakt, dit heeft wel tijd nodig maar geeft het beste resultaat)
€ 14,75
   
Maaltijdsalades
(Geserveerd met friet of brood met gezouten boter)
 
Warme geitenkaas, met uitgebakken spek en noten € 12,75
lANGZAAM GEGAARDE KIPPENDIJ MET COUSCOUSSALADE € 12,75
gEWOKTE BIEFSTUKREEPJES, CHAMPIGNONS, KOMKOMMER EN CASHEWNOTEN € 16,25
cAPRESE MET CHIPS VAN PARMAHAM € 13,25
rUNDERCARPACCIO MET TRUFFELCRèME, PARMEZAAN EN ACETOSTROOP € 15,25
sALADE MET WARM GEROOKTE ZALM, TONIJNSALADE EN GAMBA'S € 15,50
   
Nagerechten  
Kaasplankje met dadels en appelstroop € 8,50
Trio van chocolade € 7,75
Yoghurt bosvruchten bavaroise met kruimeldeeg en bosvruchten ijs € 6,75
Sorbetijs met vers fruit en vanilleroom € 6,25
Peercrumble met kaneel-honingmousse en vanille ijs € 7.25